Fii copil din nou

Iarna ne-a adus unul dintre cele mai frumoase prileje de bucurie: Craciunul!Sufletul meu tresare de bucurie la vederea stralucirii luminilor care impodobesc orasul, la auzul colindelor dulci de Craciun si la vederea zambetului de pe fetele tuturor!
M-am gandit ca poate tu in momentul acesta ai pe suflet o grija care te impiedica sa te bucuri si vreau sa te ajut sa zambesti putin!
Adu-ti aminte de momentele cand erai copil mic si asteptai cu sufletul la gura venirea mosului!:)Iti amintesti?Cum stateai si te gandeai cum poate intra mosul in noaptea aceea in casa daca tu nu ai hogeag!:))Sau cum de stia el de existenta tuturor copiilor din lume...si cum de reusea intr-o singura noapte sa imparta cadouase la toti? Retraieste in mintea si sufletul tau acele momente dulci si macar pentru o clipa vei uita de durere, griji, suferinta!
Craciunul e sarbatoarea sufletului!Lasa-ti sufletul sa zburde, sa se incalzeasca la luminitele ce iti impodobesc orasul, casa, si sa cante alaturi de copii colindele sfinte de Craciun!
Craciun fericit si fie ca sarbatoarea sfanta sa-ti aduca multe bucurii!Te umplu de pupici poate macar asa te conving sa traiesti cu adevarat clipele frumoase ale Sarbatorilor!

354 afisari din 05 Februarie, 2010

Punctaj mesaj felicitare:  4/10 (176  voturi)


Acorda o nota: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Mesajul de felicitare anterior

Doresc ca NASTEREA DOMNULUI sa iti aduca in suflet multa lumina si caldura sufleteasca. Sarbatori Fericite si sa ai parte…

Mesajul de felicitare anterior

Fie ca Sfintele Sarbatori ale Craciunului si Nasterea Domnului sa va aduca fericire in case si caldura in suflete.

Craciun Fericit…

Alegeti o felicitare care sa se potriveasca acestui text.

spatiu publicitar
Evenimentele Felicitari Online
Contact Felicitari Online Gratuite
Statistici site
Felicitari Online Gratuite
Proiecte sprijinite FelicitariAlese.ro


Servicii Web Profesionale Secure IT Solutions

Timpul Jocuri Online

Baby-Land
Valid XHTML 1.0 Transitional Find my site on Google Ad Planner